Sziasztok !
Csak azért írok mert látom a webdigital a téma, és pont tegnap kaptam tölük hírlevelet, hogy a létrehozható adatbázisok számát megemelték,
a minicsomagnál 3db adatbázis hozható létre, a startnál 10 db, a két leganagyobbnál pedig eltörölték a korlátozást.
Az én oldalam náluk van már több mint 1 éve,
www.maximania.hu (start csomag) és eddig problémamentes volt minden, vagyis majdnem minden, egyszer egy komponens telepitése miatt az egész oldal tönkrement (iagz ez az én hibám volt), már már azt mondtam hagyom az egészet a francba, de ítram az ügyfélszolgálatnak hogy van e valami mentésük az oldalról mert már 3 napja probálom megcsinálni de nem tudom, erre csak annyit kérdeztek, hogy hanyadikai mentést szeretném visszarakatni, és máris minden a régi volt.
Ja 10 napra visszamenöleg van náluk napi mentés, + havi mentés is van. Ezt csak azért írom le mert pl azelőző tárhelyen, aminek a nevét nem írom le teljessen in.r.ex.hu, náluk az volt hogy faterral 1 hete töltötük fel a webárúházat, már felraktunk vagy 1500 db terméket, mikor is elszált a rendszer, 1-2 nap alatt megcsinálták, de mondták hogy csak 10 nappal ezelőtti mentést tudnak visszarakni, nah mondhatom 1 heti munkánk veszett kárba, meg persze az idegbaj amit kaptam nem kicsi volt + az anyagi kár is jelentős volt a kiesett rendelések miatt.
Egyébként szerintem a havi 490 Ft még 3 adatbázissal is nagyon megéri, ha meg kevés lenne akkor lehet csomagot váltani akár hónap közepén is.
Ha joomla mellé jol válogatod meg a komponenseket akkor egy adatbázis is elég, ráadásul a hibák száma is lecsökken, pl: forumnak ne phpBB-t használj hanem Agorát, tudása nem sokka marad el, és nem kell különböző bridge telepitésével szívni, ráadásul közös adatbázis használnak....stb..
Ja egyik haverom is itt van warezlinks.eu-t csinálja, neki pár hete segitettem frissiteni az oldalát, de előtte lementetünk mindent, az adatbázis mérete 1,3 GB!!! volt, ekkora adatbázissal máshol ugy raknának ki hogy csak na. őt pl az egyik külföldi szolgáltató a severgenet.com rakta ki pont ezért.