Gondoltam, megosztok veletek egy érdekes fejleményt. A (milyen oldalról is van szó
Főleg, mostanában, mivel nem is sokat szóltam hozzá az egész fórumhoz. Gondolom, tudjátok miért. Erre ma kaptam egy levelet a korlátozásról.
Gondoltam egyet és írtam, hogy ez mi, mármint a korlátozás és mi a fenét csináltam, amiért korlátoztak. Persze a válasz: tudod te. Hogy mit kell tudnom, azt nem tudom, de biztos tudom. Na, mindegy.
Jó legyen ön reklám. Ez rendben is van, Viszont van egy nagyon érdekes dolog. A fórumban nem készítettem önreklámot, ill. nem reklámoztam az oldalt. Ha még is önreklám volt, akkor esetleg még a privát üzenetben valósulhatott meg, de nem volt.
Most itt jön a titok törvény. Ki kerestem az ide vonatkozó részt és megállapítható lehet, hogy bizony itt magánlevél sértés történt. Magyarán levéltitkot sértettek.
Bírósági útra terelve az ügyet, ha nem tudnak érdemleges választ adni az önreklám tényéről, hanem levélre vagy bemondásra csinálták, akkor sajnos jó kis kártérítési ügy lehet belőle, amit a PTK leszabályoz.
Majd pénteken beszélek az ügyvéddel este, úgy is találkozom vele más ügyben, legalább egy füst alatt lerendezzük ezt is.
Szóval, csak azért írtam, hogy vigyázzatok a másik fórumon az un. önreklámra.
Üdv, Joomlafan
Válasz a levélre (változtatás nélkül):
Feladó: anderas
Címzett: joomlafan
Szevasztok!
Személy szerint, nagyon sajnálatosnak tartom a történteket - és, sajnos tipikus magyar betegségnek. - Az elmúlt évben/években nagyon sokat tanultam a joomlával kapcsolatban a "magyar közösség"-től, de főként Zsenitől. Azt hiszem sokak számára ő személyesíti meg a közösséget - ahogyan a számomra is - a többieket nem ismerem, ezért nem is tudok szót emelni a vitában és nem tudok állást foglalni, csak azt tudom, hogy Zsenitől sokat tanulhattam és, amikor szükség volt rá mindig a segítségemre volt. Örülök, hogy saját lapján keresztül tovább viszi azt a háttért, ami mögötte áll.