joomlafan írta:Sehogy nem áll hivatalosan. Én magamnak lefordítottam, de abbahagytam, mert szerintem rosszabb, mint a FireBoard.
De te tudod, ha akarod használni, de maradj te is a phpBB-nél véleményem szerint.
Szasztok!
Én feltelepítettem az
Agora_Pantheon_2.5.5_J!1.5 -t magyarítással együtt...
Igaz még sokat nem érkeztem nyúzni, de nem tűnt eddig fel, hogy különösebben gond lenne vele.
Amire nekem kell arra valószínűleg elég is lesz. (vagy nem)
Mindenesetre aki nem akar szívni a phpbb összekötésével, vagy szakmailag nem üti azt a szintet, hogy ilyet véghez vigyen, annak jó lehet...
Vagy tudtok jobbat ami beágyazódik a joomlába?
Engem inkább az izgat, és tulajdonképpen ezért is szólok a témához, hogy a beágyazott fórum valamely hozzászólását valahogyan meg lehetne -e jeleníteni a címlapon mint cikket?
Vagy ha ez csak nagyon komplikáltan kivitelezhető, akkor mondjuk a "bővebben" funkciót úgy meghekkelni, hogy a fórum adott témájához vigyen...
Persze az az egyszerű dolog már nekem is eszembe jutott, hogy a hozzászólás linkjét adom meg a "bővebben" funkciót nem használva, de akkor irtó randa a link formája.
Vagy bármi más megoldás is érdekelne, a lényeg, hogy ne kelljen a fórum hozzászólást cikként is újra megírni.