Összetett kérdés

A Joomla 1.5 rendszerrel kapcsolatos általános kérdések.

Összetett kérdés

HozzászólásSzerző: Eandor » 2010.04.26. 19:34

Sziasztok!

Némi gubancos problémám van:
szeretnék egy olyan oldalt csinálni, ahol a publikált cikkekre és a júzerek írta blogokra adott kommentek is a fórumban jelenjenek meg (azaz ne az adott hír/blogbejegyzés alá kerüljön a komment, hanem automatikusan generált topicba). A Kunena (FireBoard utódja) discussbotja ezt meg tudja tenni a cikkek esetében, de blognál (IDoBlog) nem láttam, hogy sikerült volna (fontos, hogy minden júzer saját blogot üzemeltethessen). Ráadásul a Joomla iszonyatos felhasználókezelője miatt PHBB fórumot kell üzemeltessek (eszem megáll, hogy ezt még mindig nem csinálták meg), ahhoz viszont a JFusion plugint próbáltam beüzemelni, mert annak is van discussbot kiegészítője, ám ezt egyszerűen képtelen voltam munkára bírni.

Ez volna az egyik legfontosabb megoldani való, ami másodlagos, az a Youtube-hoz hasonló értékelési rendszer, azaz a cikkek/blogbejegyzéseknél ne csak csillagos 1-5 értékelés legyen, hanem "szeret/nemszeret" (hüvelykujj fel/le) opció is. PHPBB-n belül ez tudtommal megoldott (FireBoardnál is volt hasonló), de fontos lenne a cikkek/blogbejegyzéseknél is.

Help valaki?

Köszi szépen!
E.Andor
Eandor

Adott: 0 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Re: Összetett kérdés

HozzászólásSzerző: karesz76 » 2010.04.27. 07:40

Szia !

Csak egy tipp bár nem hiszem hogy neked ez jó lesz, a Jom Comment-ben van ilyen szeret/nem szeret értékelési rendszer is.
Bár ezt nem tudom össze lehet e kötni fórumokkal, mondjuk nagyon sok mindent tud, ha minden igaz pluginokkal bővíthető, lehet érdemes letesztelni.
karesz76

HozzászólásSzerző: bat777 » 2010.07.16. 09:31

hali

probléma: A lapra ne csak adminból lehetlessen adatokat felvinni a lapra, hanem az oldalra bejelentkezve is. Azt tudom, h ha belépünk az oldalon, akkor megjelenik a szerkesztés ikon a cikkek mellett, de új cikket nem lehet csinálni, kint az oldalon. Nem szeretném a megrendelőket beengedni az admin felületre... semmi keresnivalójuk ott, azt szeretném, ha belépnek az oldalra, akkor ők is tudnák a saját lapjukat onnan feltölteni adatokkal, új cikkeket létrehozni...
ebben kérnék segítséget, h ezt hogy oldhatnám meg.
bat777

HozzászólásSzerző: speci » 2010.07.17. 17:28

egy cikk beküldő bővítménnyel meg lehet oldani szépen. hogy melyik a legjobb...?
Mielőtt bármit módosítasz: Biztonsági Mentés Kötelező!
speci

Adott: 16 köszönetet
Kapott: 101 köszönetet

Vissza: Általános kérdések