Sziasztok!
Némi gubancos problémám van:
szeretnék egy olyan oldalt csinálni, ahol a publikált cikkekre és a júzerek írta blogokra adott kommentek is a fórumban jelenjenek meg (azaz ne az adott hír/blogbejegyzés alá kerüljön a komment, hanem automatikusan generált topicba). A Kunena (FireBoard utódja) discussbotja ezt meg tudja tenni a cikkek esetében, de blognál (IDoBlog) nem láttam, hogy sikerült volna (fontos, hogy minden júzer saját blogot üzemeltethessen). Ráadásul a Joomla iszonyatos felhasználókezelője miatt PHBB fórumot kell üzemeltessek (eszem megáll, hogy ezt még mindig nem csinálták meg), ahhoz viszont a JFusion plugint próbáltam beüzemelni, mert annak is van discussbot kiegészítője, ám ezt egyszerűen képtelen voltam munkára bírni.
Ez volna az egyik legfontosabb megoldani való, ami másodlagos, az a Youtube-hoz hasonló értékelési rendszer, azaz a cikkek/blogbejegyzéseknél ne csak csillagos 1-5 értékelés legyen, hanem "szeret/nemszeret" (hüvelykujj fel/le) opció is. PHPBB-n belül ez tudtommal megoldott (FireBoardnál is volt hasonló), de fontos lenne a cikkek/blogbejegyzéseknél is.
Help valaki?
Köszi szépen!
E.Andor