Sziasztok. Ez nem tudom , hogy hiba e csak nem tudom hova irjam off topicot kerestem, de nem találtam. Szóval a tárlat ba szeretnék témát nyitni , de ott nincs ilyen gomb: +téma . Szóval ott sehol nem találok ilyet. A honlapomat szeretném feltenni oda véeeményezésre.
Igaza van specinek. Alul és felül is megtalálható az új téma ikon egy adott fórumon belül. Mielőtt azt mondanád nem találod, ezért kipróbáltam a jogaidat a fórumon és működik. Természetesen, nyugodtan hozz létre egy témát és mi meg majd jól megmondjuk neked a véleményünket a honlapodról!
Amikor nem vagyok bejelentkezve, akkor ott van az új téma gomb alul felül. Majd rányomok. Akkor kéri , hogy jelentkezzek be. Bejelentkezek és ezt irja ki: "Információ Nem küldhetsz hozzászólást ebben a fórumban."
Nem annyira fontos. Nekem az is jó ha valaki felteszi a tárlatba: http://www.3dszemuveg.hu És akkor hátha okosabb leszek miken kell változtatni.
Nem nevezném hibának, hanem fórum szolgáltatásnak. Hozzászólást csak bejelentkezett, regisztrált felhasználok tudnak tenni. Javaslom, neked is ezt, hiszen így feltudod tenni a kívánt hozzászólást. Melyik fórumról van szó azaz témáról?
Igen, igaza van. Sajnálatos módon valahogy a jogosultság elállított és nem vettem észre, de jelenleg már minden újra a helyén van. Köszönöm az észrevételt!