Cikk beküldése, nem csak szerzőknek

Gondjaid vannak Joomla 1.5 webhelyed kezelésében? Itt segítséget kaphatsz!

Re: Cikk beküldése, nem csak szerzőknek

HozzászólásSzerző: joomlafan » 2010.04.21. 19:13

Mivel még mindig jogosultsági problémái vannak. véleményem az, hogy az adminban nézd meg, hogy a különböző jogokat jól alkalmaztad-e.
Joomla Fan Club
joomlafan

Adott: 9 köszönetet
Kapott: 360 köszönetet

HozzászólásSzerző: maaaa » 2010.04.21. 21:35

joomlafan írta:Mivel még mindig jogosultsági problémái vannak. véleményem az, hogy az adminban nézd meg, hogy a különböző jogokat jól alkalmaztad-e.

Helló, köszi a választ.

A cikk beküldésénél hol tudok állítani többet? Mert ahogy feltelepítettem a content komponenst, azt csak ha menüt hozok létre, ott tudok állítani rajta, de ott is csak azt, hogy ki lássa a menüpontot, illetve, hogy (adott helyzetben) milyen szekcióba küldhetnek be cikkeket.
A menü láthatóság jogosultsága a regisztráltakra van állítva. Tehát elvileg minden regeltnek láthatónak, és használhatónak kellene lennie.

Tudok valahol a content komponensben turkálni az adminban, mert mint említettem ha simán cikk beküldés van akkor a regeltek tudnak beküldeni (úgy változtattam a fájlokat ahogy írtad anno). Csak nekem azért lenne jó a contentsubmit, mert ott be tudom állítani, hogy csak egy szekcióba küldhessenek cikkeket.

További szép estét..
maaaa

Adott: 2 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

HozzászólásSzerző: tolditoma » 2010.11.17. 00:16

Sziasztok!
Az oldal amin dolgozom, több kategóriát és 2 szekciót tartalmaz. Azt szeretném megcsinálni, hogy bárki, egy űrlapot kitöltve, kb 20 adattal, betudja küldeni adott szekció/kategóriába. Valamint szeretném ezt az űrlapot a főlapon megjeleníteni. Erre milyen megoldást tudtok javasolni

Előre is köszönöm!
tolditoma

Adott: 2 köszönetet
Kapott: 0 köszönetet

Előző

Vissza: Adminisztráció